Terug

VILLA5 helpt met strategie, campagne, ontwerp en content

“Op een gegeven moment ben je toe aan de volgende stap en ga je opzoek naar een (financieel) adviseur die echt met je wil meekijken en meedenken. Jante en Marcel ondernemen al 15 jaar samen en hebben verschillende bedrijven opgezet, o.a. VILLA5 en COMcept. Voor ons is Henk Jan – en daarmee Vechtdal Accountants de ideale partner. Eén die niet alleen doet wat je vraagt, maar ook meedenkt en kritische vragen durft te stellen. In de korte tijd dat we samenwerken, heeft Henk Jan ons al erg goed geholpen. Proactief, meedenkend en makkelijk te bereiken. Daar waren we naar op zoek en dat biedt Vechtdal Accountants ons.”

Het gaat volgens plan(ning)

“Tot nu toe hebben Henk Jan en zijn team ons erg goed geholpen met onze planning. Er werken inmiddels 40 mensen, met verschillende expertises. Dan is een overzichtelijke urenplanning en daarmee de besteding van deze uren erg belangrijk! Henk Jan overlegt hier met ons samen, maar durft ook voorstellen te geven die soms tegen ons eerste idee ingaan. Juist omdat we samen open en eerlijk durven te zijn, en er niet alleen maar ja-en-amen wordt geknikt, komen we tot de beste resultaten.”

“We zijn gewoon heel erg tevreden over Vechtdal Accountants. We spreken elkaar wekelijks en hebben per kwartaal een overleg. Dat werkt gewoon erg goed. Vechtdal Accountants werkt accuraat, reageert snel en is meedenkend. En dat ze ons dan af en toe ook even goed achter de broek aan zitten, helpt ook!”

Een partner

Vanuit één van hun andere ondernemingen kenden Jante en Marcel Vechtdal Accountants al een beetje. Toch werken ze pas sinds begin 2022 met VILLA5 en de andere partijen écht samen met Vechtdal Accountants. Het partnerschap en samen komen – in welke situatie dan ook – is voor Jante en Marcel erg belangrijk. “We hebben tot nu toe altijd bewust gekozen om bedrijven en mensen samen te brengen. Inmiddels werken we daarom ook vanuit de mooiste werkomgeving van de gemeente. Hier is alles zo ingericht en opgezet dat mensen elkaar kunnen blijven ontmoeten, samen kunnen overleggen en goed kunnen brainstormen. Daar blijven we heel actueel in. En omdat we daar zo voor gaan, kozen we eind 2021 ook voor een nieuwe samenwerking met Vechtdal Accountants.

Onze overgang was soepel. Alle werkzaamheden zijn proactief opgepakt en daarmee zijn we geruisloos overgegaan naar het systeem van Vechtdal Accountants. Henk Jan is daarin als adviseur heel proactief, makkelijk en een snelle schakel in de communicatie. Vaak is één appje al genoeg.”

Adviseur Henk Jan: “Wij zijn eigenlijk de volledige financiële afdeling achter de bedrijven van Jante en Marcel. Dit betekent dat wij op financieel vlak alles doen: van het verwerken van de administratie tot en met adviesvraagstukken over de cijfers, investeringen, personeel, fiscale regelgeving enzovoort. Met Yuki verwerken wij de administratie continu, hierdoor zitten wij erg kort op de financiële situatie. Gevolg daarvan is dat de cijfers up-to-date zijn en dat wij op basis van recente cijfers beslissingen kunnen maken en tijdig de onderneming bij kunnen sturen. Wij werken met een jaarplan en hebben periodiek een bespreking of de planning gehaald wordt en of er bijgestuurd moet worden.”

Niet stilzitten, maar door ontwikkelen

Inmiddels ondernemen Jante en haar partner Marcel al ruim 15 jaar en hebben zij samen al meerdere bedrijven opgezet. Daarmee hebben ze inmiddels al 40 werknemers ‘onder’ zich. VILLA5 richt zich als creatief strategisch marketingbureau op bedrijven die een (ver)nieuw(d)e strategie nodig hebben voor hun product of merk. Met COMcept zet het team zich in voor omgevingscommunicatie. Mensen worden bijvoorbeeld gedetacheerd naar projecten van het waterschap, en ondersteunen daarbij de projectcommunicatie. Studuo is in het leven geroepen om bepaalde boodschappen visueel aan de klant door te communiceren, waarbij animaties, commercials (bedrijfs)films, podcasts of liveshows in de spotlight staan. Alsof dat nog niet genoeg is hebben Jante en Marcel, samen met nieuwe directrice Martine ook Bureau Blinkers opgericht. Dit bureau richt zich op de vormgeving, dtp-werk, animatie en fotografie voor scholen. En bij zoveel expertise, hoort ook een externe partij die ondersteuning biedt aan al deze ondernemingen! Daar komt Vechtdal Accountants om de hoek kijken.

 

Samenwerken?

“Geen onderneming is hetzelfde. We willen graag kennismaken met jou en je bedrijf.
We starten daarom altijd met een goede kop koffie!”

Wil je kennismaken met ons?

Neem contact op