Terug

Financiering

Heb je als ondernemer geld nodig om bijvoorbeeld te investeren in groei, een bedrijfspand, extra voorraad of een nieuwe bedrijfsauto? We hebben toegang tot meer dan 50 financiers.

Doe de financieringscheck!

Bedrijfsfinanciering

Je bent een onderneming gestart, maar je hebt (nog) niet voldoende geld om alle benodigde opstart investeringen te doen. Of je bent al een tijdje ondernemer en bent van plan om te investeren in verdere groei, een bedrijfspand, extra voorraad of een nieuwe bedrijfsauto. Hoe regel je dat dan? Je bedrijf financieren kan op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan een bancaire financiering, leasen, crowdfunding of financiering door familie of bekenden. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!

 

 

Check in 2 minuten jouw mogelijkheden voor financiering

Als ondernemer heb je plannen en ambities. Om deze te halen heb je soms extra geld nodig. Maar hoe kom je hieraan? Wat zijn de mogelijkheden en hoe krijg je de laagste rente? Wij begeleiden jouw financieringsaanvraag en bereiken met één aanvraag een netwerk van meer dan 50 financiers.

 

 

Met onze online financieringscheck krijg je in slechts enkele stappen een beeld van de financierbaarheid van jouw plannen. En welke partijen je hiervoor kunt benaderen. Wij helpen je vervolgens graag met het uitwerken van de aanvraag om zo de beste financiering voor je te regelen.

Doe direct de Financieringscheck!

 

Een eenvoudig en efficiënt aanvraagproces

Vanuit ons financieringsplatform hebben wij toegang tot een netwerk van meer dan 50 financiers. Samen met jou als ondernemer stellen we een complete financieringsaanvraag op die in één keer naar meerdere financiers kan worden gestuurd. We monitoren de voortgang en staan in contact met externe financieringsspecialisten. Zo realiseren we de beste en meest concurrerende voorwaarden voor jouw financiering.

Maak een afspraak

 

Samenwerken?

“Geen onderneming is hetzelfde. We willen graag kennismaken met jou en je bedrijf.
We starten daarom altijd met een goede kop koffie!”

Wil je kennismaken met ons?

Neem contact op