Terug

Agrarisch ondernemen

Als agrarisch ondernemer heb je een passie voor ondernemen. Je bent dagelijks met je bedrijf bezig en werk en privé zijn nauw verbonden. Agrarische ondernemingen zitten meestal al generaties lang in de familie. We begrijpen dan ook goed dat de liefde voor het vak diep zit.

Wij helpen je graag!

Vanuit onze ervaring brainstormen we graag met jou als klant. Wij denken met je mee en helpen om je bedrijf (nog) succesvoller te maken. Wij helpen ondernemers met een plan, passie en een duidelijk doel! Dat doen wij voor de branches veehouderij en akkerbouw.

Geen onderneming is hetzelfde. Daarom gaan wij graag met jou in gesprek om te bespreken wat er goed gaat en wat er beter kan.

 

 

Je financiën goed geregeld

Agrarische ondernemers krijgen onder andere te maken met fiscaliteit, rechtsvormkeuze en andere financiële uitdagingen. De wet- en regelgeving in de agrarische sector verandert snel. Daarom is het fijn dat je altijd op het team van Vechtdal Accountants kunt vertrouwen. Wij denken graag mee over alle financiële en fiscale oplossingen en geven je advies over regelgeving en subsidies. Zo weet je zeker dat de financiën van je bedrijf goed worden geregeld.

Wil je kennismaken met ons?

Maak een afspraak

Samenwerken?

“Geen onderneming is hetzelfde. We willen graag kennismaken met jou en je bedrijf.
We starten daarom altijd met een goede kop koffie!”

Wil je kennismaken met ons?

Neem contact op