Weten wie je helpen het beste uit je onderneming te halen?

 

Leuk dat je er bent! Wij houden van ondernemerschap en vinden dat iedere ondernemer succesvol en financieel gezond moet zijn.
Met veel plezier zijn we jouw full-service financiële afdeling!

Samen halen wij het beste uit je onderneming. Maar wie zijn wij? Ontmoet hier ons team!

Henk Jan Schuurhuis

Accountant & Belastingadviseur

"Het is belangrijk dat we onze klanten blijven verrassen. We onderscheiden ons met onze bereikbaarheid en hoge mate van automatisering. Met behulp van Yuki hebben we altijd overzicht. Op basis daarvan geven wij passend advies!"

Jan Tjerkstra

Adviseur agrarisch

"De agrarische sector is een interessante sector die continu verandert. Met veel plezier begeleid ik daarom onze agrarisch ondernemers. Daarbij kijken we altijd naar de actuele cijfers, het doel en het resultaat van het bedrijf!"

Frank Welleweerd

Accountant

"Ik word blij van ondernemers met ambitie! Er is niets leuker dan samen met een ondernemer het beste uit een bedrijf te halen. Wij zijn een full-service financiële afdeling. Daarbij gaan we voor een goede samenwerking met de ondernemer. Zo behaal je de beste resultaten en is er veel meer mogelijk."

Rob van Lenthe

Belastingadviseur

"Ik vind het belangrijk dat wij onze klanten helpen aan inzicht, bewustwording en grip. Het geeft een kick om ondernemers te mogen ondersteunen bij het maken van hun keuzes voor de toekomst. Met een duidelijk plan en iedere dag 100% inzet zorgen wij ervoor dat de ondernemer zich bezig kan houden met zijn passie."

Martin Neijensteijn

Assistent Accountant

“De leuke contacten met onze cliënten en met mijn collega’s zorgen ervoor dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga.”

Ester Schoot Uiterkamp

Assistent Accountant

"We zijn op een positieve manier kritisch op onszelf, op elkaar en op onze dienstverlening. We investeren elke dag in onszelf, in elkaar en in de kwaliteit!"

Bertilda Donninger

Assistent Accountant

“Ik werk hier met veel plezier omdat ik de tijd krijg om, samen met het team, door middel van de 10+ ervaring hét verschil voor klanten te maken!”

Addy van Asselt

Assistent Accountant

"Ik werk met een leuke club mensen. Met Yuki kunnen we ondernemers ontzorgen en direct inzicht geven in hun financiële situatie. Dat geeft energie."

Janet Poortman

Assistent Accountant

"Het is prettig om in een positief en enthousiast team te werken, waarbij de klant op de eerste plek staat, maar waar ook oog en oor voor elkaar is."

Samenwerken?

“Geen onderneming is hetzelfde. We willen graag kennismaken met jou en je bedrijf.
We starten daarom altijd met een goede kop koffie!”

Wil je kennismaken met ons?

Neem contact op