Terug

Vechtdal Accountants is voor ons een partner in het zakendoen.

Wat doet Ace Products

Als Ace Products ontwikkelen en verhandelen wij motorfiets accessoires. We blijven continu ontwikkelen en investeren in nieuwe producten. Daarmee hebben we ons klantenbestand weten uit te breiden en is onze omzet gestaag gegroeid. Door deze groei kregen we steeds meer voorraad en de behoefte aan meer opslagruimte. Na enige jaren een extra hal te hebben gehuurd was ook deze ruimte te klein. Ons oog was gevallen op twee panden aan de Handelsstraat in Hardenberg.

 

Rol Vechtdal Accountants

Na een overleg met Vechtdal Accountants en oriënterende gesprekken met verschillende banken bleek dat er mogelijkheden waren voor aankoop. Gedurende dit onderhandelingstraject en financieringstraject is Vechtdal Accountants een goede en betrouwbare sparringpartner gebleken. Vechtdal Accountants heeft ons begeleid bij de herstructurering van de organisatie en heeft een compleet financieringsplan opgesteld. De nieuwe B.V.-structuur verkleind onze risico’s en door het financieringsplan was een financiering met goede voorwaarden snel geregeld.

Hiermee is Vechtdal Accountants voor ons niet alleen de noodzakelijke accountant, maar vooral een partner in het zakendoen.

Samenwerken?

“Geen onderneming is hetzelfde. We willen graag kennismaken met jou en je bedrijf.
We starten daarom altijd met een goede kop koffie!”

Wil je kennismaken met ons?

Neem contact op