Terug

Frank gaf zelf aan dat het zo niet langer kon...

“Eerlijkheid en waardering voor elkaar is echt de basis. In het begin was dat wel even zoeken en moesten we aan elkaar wennen. We hebben wel wat woorden gewisseld. Nu gaat dat gelukkig heel goed! Frank denkt mee over de toekomst en hoe ik mijn bedrijf kan verbeteren. Dat gaat verder dan alleen cijfers en financieel advies. Ook voor vragen die niet financieel gerelateerd zijn, kan ik bij Frank terecht. Hij wil echt dat mijn bedrijf succesvoller wordt!” Alberto Harsevoort is eigenaar van Stijlmaker Maatwerk Interieurs.

Eerlijkheid duurt het langst

“Frank is onze vaste adviseur. De samenwerking gaat nu heel erg goed, maar dat was in het begin wel anders. We moesten aan elkaar wennen. Ik twijfelde een beetje, zag vooral geld van mijn rekening verdwijnen, maar zag niet echt dat het beter ging. Op een gegeven moment heeft Frank zelf aangegeven dat het zo niet langer kon. Hij wilde ons graag helpen, maar het moest wel van twee kanten komen en dat gevoel had hij niet. Dat gesprek was een eye-opener. We waren eerlijk naar elkaar en als je zelf ‘kritiek’ krijgt, zet dat je aan het denken en doe je daar iets mee. De verwachtingen zijn nu duidelijk. Ik voel echt dat Frank me verder wilde helpen en dat ik niet klant nummer zoveel ben. Hij wil echt zorgen dat mijn bedrijf succesvoller wordt.”

Het enthousiasme is ongekend

Alberto gaat verder: “Waar ik mij telkens over verbaas is de bevlogenheid van Frank. Hij is altijd enthousiast over zijn werk, voor mij zijn het ‘maar’ cijfers, maar hij brengt het zo goed over. Ik bewonder dat ze naar de toekomst kijken en positief zijn. Frank heeft mij een beetje boekhouder gemaakt, ondanks dat ik niet zoveel met cijfers heb. Maar wij hebben Frank een beetje meubelmaker gemaakt. Hij toont echt interesse in ons vak en je voelt je gezien als klant. We hebben oprechte waardering voor elkaars werk!”

 

 

Altijd bereikbaar voor vragen

Bij Vechtdal Accountants hanteren wij een 10+ ervaring. Dat vinden wij belangrijk en onze klanten mogen ons daarom altijd bellen. Alberto ervaart dat ook zo: “ik heb wekelijks contact met Frank via de telefoon of nu zelfs via Teams. En een aantal keer per jaar komt hij langs. Hij zit dan vaak even in de kantine om met iedereen een praatje te maken. Naast contact over de financiën, geeft Frank me ook advies over interne zaken. Als ik ergens mee zit, zoals personeelszaken, dan helpt Frank me daarbij. Hij hoort me aan en geeft me onafhankelijk advies, echt een sparringpartner! Het voelt dat hij meer is dan alleen mijn boekhouder, er is echt een vertrouwensband!”

Stijlmakers Maatwerk Interieurs

“Bij Stijlmakers hebben we een vast klein team met acht medewerkers. We hebben hard gewerkt om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen. Iedere medewerker doet waar hij/zij goed in is! En ik, ik ben vliegende keep en zorg dat alles goed verloopt. Bij Stijlmakers maken we maatwerk interieur voor particulieren en bedrijven. Van begin tot eind, van ontwerp tot bouw en montage. Voor particulieren maken we nieuwe keukens, inloopkasten, audio-meubels etc. Zakelijk zijn er voornamelijk gericht op de medische kant, zoals het inrichten van tandarts-, huisarts- en fysiotherapiepraktijken. Dat is door de jaren heen zo gegroeid.”

De juiste keuze

Alberto werkt nu twee jaar samen met Vechtdal Accountants, hij vertelt over de kennismaking: “We bestaan nu 13 jaar. We hebben lange tijd een goede boekhouder gehad, maar ons bedrijf en de bedrijfsvoering is complex. We kregen niet echt goed grip op onze cijfers en hoe we onszelf konden verbeteren. We wisten niet echt de vinger op de zere plek te leggen.

Via een bevriende ondernemer hoorde ik van De Resultaatbepalers (onderdeel van Vechtdal Accountants). Hij gaf aan dat ik me moest aanmelden om een cursus te volgen via De Resultaatbepalers. Om zo meer grip te krijgen op mijn financiële situatie. Samen hebben we dit direct ingevuld, ik werd dus min of meer gedwongen om de cursus te volgen. Frank nam vervolgens persoonlijk contact met mij op en vroeg of we i.p.v. de cursus niet beter een afspraak konden inplannen om zaken te bespreken. Dat hebben we gedaan en was uiteindelijk een heel goede keuze!”

Samenwerken?

“Geen onderneming is hetzelfde. We willen graag kennismaken met jou en je bedrijf.
We starten daarom altijd met een goede kop koffie!”

Wil je kennismaken met ons?

Neem contact op