Terug

Wij zijn geweldig begeleid bij het veranderen van onze rechtsvorm.

Wat doet Ter Haar & Dunnink Hypotheken en Verzekeringen

Wij hebben een advieskantoor op het gebied van hypotheken en schadeverzekeringen. Daarbij onderscheiden we ons door onze deskundige, persoonlijke en geheel onafhankelijke aanpak. Bij het geven van adviezen nemen we de persoonlijke wensen en doelstellingen als uitgangspunt. We werken voor zowel particulieren als voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Rol Vechtdal Accountants

Vechtdal Accountants heeft ons begeleid bij de omzetting van onze rechtsvorm. Met ingang van 2017 is onze v.o.f. overgegaan in de B.V.. Door een heldere actiepuntenlijst voor het gehele proces en aansturing vanuit Vechtdal Accountants is alles probleemloos en soepel verlopen. We vinden dan ook dat we geweldig zijn begeleid.

Verder is Vechtdal Accountants verantwoordelijk voor de inrichting en aansturing van de administratie. Hierbij is veel aandacht voor het zo efficiënt mogelijk inrichten van de administratieve processen. Er wordt goede ondersteuning geboden bij het voeren van de administratie. Tot slot verricht Vechtdal Accountants alle voorkomende advieswerkzaamheden voor ons.

Samenwerken?

“Geen onderneming is hetzelfde. We willen graag kennismaken met jou en je bedrijf.
We starten daarom altijd met een goede kop koffie!”

Wil je kennismaken met ons?

Neem contact op