Terug

Startende ondernemers met een doel!

Ben jij van plan om je eigen onderneming te starten of ben je recent gestart?
Wij helpen je graag om relaxed te ondernemen!

Startende ondernemer

Als startende ondernemer komt er veel op je af. Wat voor bedrijf ga je starten? En wat levert dit op? Weet je al welke rechtsvorm je kiest? Heb je een financiering nodig? Kies je voor een auto van de zaak of privé? En wat ga je regelen voor het risico van arbeidsongeschiktheid en het opbouwen van je pensioen? Wij helpen je graag bij al je vragen. Samen met jou gaan wij op zoek naar je mogelijkheden en kwaliteiten. Zo zorgen we er samen voor dat jij alles uit je bedrijf haalt!

 

Op zoek naar antwoorden

“Het begeven op een onbekend terrein, de vele informatie die op je af komt; je ziet door de bomen het bos niet meer en dat maakt je best onzeker.” Jurr Bijl van Jurreclame startte zijn eenmanszaak in Ommen. Op zoek naar zekerheid en antwoorden op moeilijke vragen kwam hij in contact met Vechtdal Accountants. “Het eerste kennismakingsgesprek en het daaropvolgende gesprek met Rob gaven mij veel vertrouwen in de kennis die Vechtdal Accountants heeft en de ondersteuning die zij mij zouden gaan bieden.”

 

Jurr: “De belangrijkste boodschap was, ga jij aan je bedrijf werken dan ondersteunen wij jou met de financiën. Dat is zeker gelukt!” Het belangrijkste voor Jurr is dat hij geen onzekerheden en vraagtekens meer heeft. “Mijn focus ligt volledig bij mijn werk. Zijn er onverhoopt vragen dan stel ik die en staat Vechtdal Accountants voor mij klaar met een passend antwoord.”

Wil jij weten wat andere ondernemers over ons zeggen? Lees onze klantverhalen!

Meer klantverhalen

Wat wij voor je doen!

Als startende ondernemer moet je je financiële zaken op orde hebben. Hoe weet je dat je administratie voldoet aan alle wettelijke eisen? Het opzetten en bijhouden van een volledige administratie kost veel tijd. Daarom helpen wij je daar graag bij. Doordat je administratie continu door ons verwerkt wordt, heb jij op ieder moment inzicht in de financiën van jouw bedrijf. Zo kun jij relaxed ondernemen!

Naast je administratie en jaarrapport verzorgen wij ook de fiscale aangiftes. Hierbij houden we natuurlijk de fiscale voordelen voor jou als starter in gedachten.

Wil jij ook relaxed ondernemen? Laten we dan snel afspreken!

Maak een afspraak

Samenwerken?

“Geen onderneming is hetzelfde. We willen graag kennismaken met jou en je bedrijf.
We starten daarom altijd met een goede kop koffie!”

Wil je kennismaken met ons?

Neem contact op