Home - Vacaturesoverzicht

Assistent-Accountant MKB

Ben jij een enthousiaste Assistent-Accountant MKB en heb jij zin om samen het beste uit bedrijven en ondernemers te halen? Kom dan werken bij het leukste accountantskantoor in Ommen.

Je bent niet alleen Assistent-Accountant, je maakt echt het verschil voor de ondernemer! Je komt werken in een jong en fris bedrijf met een goede informele sfeer. We hanteren korte lijnen, houden van snel schakelen en hebben veel kennis en ervaring in huis!

Wie zoeken wij?

Je bent hét administratief aanspreekpunt van ondernemers in het MKB. Je bent niet bang om complexe taken op je te nemen. Jij zorgt voor een zo efficiënt mogelijke verwerking van administraties. Hierbij benut jij maximaal de mogelijkheden van de Yuki boekhoudsoftware. Dankzij jou beschikken je klanten altijd over de meest actuele cijfers en kun je advieskansen signaleren.

Natuurlijk word je ook warm van het opmaken van financiële rapportages en fiscale aangiften. Jij bent samen met je collega’s de financiële afdeling van de verschillende bedrijven, waarbij we altijd de 10+ mentaliteit toepassen en vol enthousiasme en doelgericht de juiste service bieden. Samen zorgen we ervoor dat onze klanten relaxed en succesvol kunnen ondernemen!