Home - Vacaturesoverzicht

Assistent-Accountant Agro

Ben jij een enthousiaste Assistent-Accountant Agro en heb jij zin om samen het beste uit onze agrarische bedrijven en ondernemers te halen? Kom dan werken bij het leukste accountantskantoor in Ommen.

Je bent niet alleen Assistent-Accountant, je maakt echt het verschil voor de ondernemer! Je komt werken in een jong en fris bedrijf met een goede informele sfeer. We hanteren korte lijnen, houden van snel schakelen en hebben veel kennis en ervaring in huis!

Wie zoeken wij?

Je verzorgt samen met je collega’s de administratieve verwerking en periodiek de aangiften omzetbelasting belasting. Dankzij jou beschikken je klanten over actuele cijfers en worden advieskansen gesignaleerd. Ook kan het voorkomen dat je ondersteunt op het gebied van agrarische wet- en regelgeving.

Natuurlijk word je ook warm van het opmaken van financiële rapportages en fiscale aangiften. Jij bent samen met je collega’s de financiële afdeling van de verschillende agrarische bedrijven, waarbij we altijd de 10+ mentaliteit toepassen en vol enthousiasme en doelgericht de juiste service bieden. Samen zorgen we ervoor dat onze klanten relaxed en succesvol kunnen ondernemen!