De overstap naar Vechtdal Accountants is geheel zonder ruis verlopen. Wij zijn hierbij volledig ontzorgd.

Wat doet Hutman Kabellaswerken B.V.

Hutman Kabellaswerken B.V. is een kleine maar klantgerichte onderneming die zich specialiseert in glasvezeltechniek. Wij houden ons bezig met het aanleggen en onderhouden van glasvezelnetwerken. Hierbij maken we gebruik van de modernste gereedschappen binnen ons vakgebied. Wij garanderen klantvriendelijkheid en een uitstekende kwaliteit.

Rol Vechtdal Accountants

Wij hebben recent de overstap gemaakt naar Vechtdal Accountants. Bij aanvang waren we wat sceptisch over de tijd, moeite en administratieve rompslomp die de overstap met zich mee zou brengen. Dit was gelukkig totaal niet het geval, want het grootste deel van de administratie kon zo digitaal worden overgenomen. De overstap is hierdoor geheel zonder ruis verlopen. Vechtdal Accountants heeft ons hierbij volledig ontzorgd.

Vechtdal Accountants verzorgt en begeleid ons bij het voeren van de administratie. Hierbij maken wij gebruik van VA Digitaal. Hierdoor hebben wij de administratie continu bijgewerkt en zijn de resultaten altijd inzichtelijk. Verder wordt er met ons meegedacht en worden we voorzien van adviezen. Dat alles voor een vast bedrag per maand.