Welkom bij Vechtdal Accountants. Leuk dat je ons gevonden hebt. Graag laten we je kennis maken met ons accountantskantoor en het team dat werkzaam is bij Vechtdal Accountants.

In het najaar van 2013 zijn wij gestart in een turbulente tijd binnen de accountancy branche. Met geloof in eigen kunnen en frisse energie zijn wij de uitdaging aangegaan om een nieuw accountantskantoor in Ommen op te zetten.

Voor ons  zijn laagdrempeligheid, korte lijnen, persoonlijk contact en vooral plezier in wat je doet belangrijke kenmerken. We nemen de tijd voor onze klanten. Of het nu gaat om onze grootste of kleinste klant, elke klant is uniek en heeft aandacht nodig. Even lekker een kop koffie drinken mag daarbij niet ontbreken.

Wij hebben ervoor gekozen om in te zetten op het zo veel mogelijk digitaliseren van onze dienstverlening. Hierbij maken we gebruik van verschillende soorten software, waarvan Yuki de belangrijkste is. Deze software zorgt voor een efficiënte manier van werken voor zowel ons als onze klanten. Hierdoor hebben klanten meer tijd om te ondernemen en beter inzicht in hun administratie.

Ons team bestaat uit negen enthousiaste medewerkers welke dagelijks klaar staan voor onze klanten. We streven er naar om onszelf en ons kantoor continu te verbeteren. Klantgerichtheid en dienstverlening op maat staan daarbij voorop.

Op onze website vind je allerlei informatie over wie we zijn, wat we doen en wat bestaande klanten vinden van onze dienstverlening. Word jij net zo enthousiast als onze bestaande klanten? Maak een afspraak voor een kop koffie en maak kennis met onze manier van werken.

Wij ontmoeten je graag.

Team Vechtdal Accountants

 

Henk Jan Schuurhuis

Henk Jan Schuurhuis

Accountant & Belastingadviseur

Bel: 06-37017109

Mail:

Whatsapp direct