Terug

Er wordt meegedacht op alle fronten.

Wat doet Salon De Kapper

Wij zijn een moderne dames- en herenkapsalon en zijn al 20 jaar actief in Ommen. Onze slogan is: “Tijd voor jezelf”. Dit is voor ons de basis waar alles om draait. Een bezoek aan onze salon is niet alleen je haren laten knippen, maar ook het gevoel hebben dat jij het middelpunt bent. We willen onze klanten graag persoonlijke aandacht geven waardoor het “jouw” moment is.

We werken heel bewust met de producten van AVEDA, deze producten zijn namelijk opgebouwd uit natuurlijke producten die puur en goed zijn voor huid en haar. Daarnaast haalt AVEDA haar producten uit diverse ontwikkelingslanden. Op deze manier verdienen de mensen in de regio aan de verkoop van de producten. Het geeft ze een kans om zich te ontwikkelen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen noemen ze dit. Als team vinden wij dit heel belangrijk, we werken hier dan ook graag aan mee.

Rol Vechtdal Accountants

Het woord accountant doet altijd kil en zakelijk aan, en dit is nu net waar Vechtdal Accountants anders in is! Als ondernemer in de dienstverlenende sector ben ik daar erg gevoelig voor. Uiteindelijk draait het natuurlijk om de cijfertjes, maar de manier waarmee het team van Vechtdal Accountants hier mee omgaat spreekt mij aan en is zeker onderscheidend.

Er wordt met je mee gedacht op alle fronten. Daar kan ik uit op maken dat ze meer doen dan alleen de boekhouding. Ze zijn betrokken, weten wat er in jouw branche speelt en komen met goede adviezen. Dit geeft mij het “Tijd voor jezelf gevoel”!

Samenwerken?

“Geen onderneming is hetzelfde. We willen graag kennismaken met jou en je bedrijf.
We starten daarom altijd met een goede kop koffie!”

Wil je kennismaken met ons?

Neem contact op