Weten wie je helpen het beste uit je onderneming te halen?

 

Leuk dat je er bent! Wij houden van ondernemerschap en vinden dat iedere ondernemer succesvol en financieel gezond moet zijn.
Met veel plezier zijn we jouw full-service financiële afdeling!

Samen halen wij het beste uit je onderneming. Maar wie zijn wij? Ontmoet hier ons team!

Henk Jan Schuurhuis

Accountant & Belastingadviseur

"Het is belangrijk dat we onze klanten blijven verrassen. We onderscheiden ons met onze bereikbaarheid en hoge mate van automatisering. Met behulp van Yuki hebben we altijd overzicht. Op basis daarvan geven wij passend advies!"

Frank Welleweerd

Accountant

"Ik word blij van ondernemers met ambitie! Er is niets leuker dan samen met een ondernemer het beste uit een bedrijf te halen. Wij zijn een full-service financiële afdeling. Daarbij gaan we voor een goede samenwerking met de ondernemer. Zo behaal je de beste resultaten en is er veel meer mogelijk."

Rob van Lenthe

Belastingadviseur

"Ik vind het belangrijk dat wij onze klanten helpen aan inzicht, bewustwording en grip. Het geeft een kick om ondernemers te mogen ondersteunen bij het maken van hun keuzes voor de toekomst. Met een duidelijk plan en iedere dag 100% inzet zorgen wij ervoor dat de ondernemer zich bezig kan houden met zijn passie."

Ismail Sen

Accountant

“Diversiteit aan klanten en collega’s en niet onbelangrijk, de positieve werksfeer, maken het werken bij Vechtdal Accountants leuk!”

Erik Bijker

Adviseur agrarisch

"Ik werk graag samen met ondernemers aan hun toekomst en ondernemersdoelen. Iedere onderneming en ondernemer is anders, dat maakt het werk leuk. De agrarische sector is daarnaast een interessante sector die continu verandert. Met veel plezier begeleid ik daarom onze agrarisch ondernemers."

Martin Neijensteijn

Assistent Accountant

“De leuke contacten met onze klanten en met mijn collega’s zorgen ervoor dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga.”

Wim Scholman

Assistent Accountant

"De manier van samenwerken binnen het team en de goede begeleiding maken dat ik veel energie haal uit mijn werk."

Ester Schoot Uiterkamp

Assistent Accountant

"We zijn op een positieve manier kritisch op onszelf, op elkaar en op onze dienstverlening. We investeren elke dag in onszelf, in elkaar en in de kwaliteit!"

Bertilda Donninger

Assistent Accountant

“Ik werk hier met veel plezier omdat ik de tijd krijg om, samen met het team, door middel van de 10+ ervaring hét verschil voor klanten te maken!”

Inge Veneberg

Assistent Accountant

"Ik werk in een leuk team waar aandacht voor de klant en voor elkaar bovenaan staan. Met elkaar werken we om het beste resultaat voor de klant te behalen."

Berend Remmers

Assistent Accountant

"Elke dag halen we het beste uit onszelf voor een optimale dienstverlening. Met veel plezier werk ik hier in een fijn en hecht team."

Nick Volkerink

Assistent Accountant

"In een positieve sfeer krijg ik de kans om mijn vaardigheden te ontwikkelen. Samen streven we continu naar het beste voor onze klanten."

Thom Broekman

Assistent Accountant

"Wat mijn werk zo leuk maakt, is de diversiteit aan taken en het klantcontact. Daarnaast hebben we een fijne samenwerking binnen ons team".

Judith Brink

Officemanager

"Het geeft me energie als ik mijn collega's kan ondersteunen bij hun werkzaamheden. De lijntjes zijn kort en dat werkt heel prettig."

Samenwerken?

“Geen onderneming is hetzelfde. We willen graag kennismaken met jou en je bedrijf.
We starten daarom altijd met een goede kop koffie!”

Wil je kennismaken met ons?

Neem contact op

Samenwerken?

“Geen onderneming is hetzelfde. We willen graag kennismaken met jou en je bedrijf.
We starten daarom altijd met een goede kop koffie!”

Wil je kennismaken met ons?

Neem contact op