Boekhouden zonder zelf te boeken en altijd een actueel overzicht van de financiële cijfers van je onderneming met de software van Yuki.

Yuki

Yuki is wat Vechtdal Accountants betreft de toekomst van boekhouden. Yuki is een innovatief boekhoudplatform waaraan je alle administratie taken op een slimme manier uitbesteedt. De administratie wordt volledig digitaal aangeleverd. De aanlevering is een continu proces en de administratie wordt dagelijks door ons bijgewerkt. Hierdoor heb je altijd inzicht in de bedrijfsresultaten, liquiditeit, openstaande debiteuren en crediteuren en de aangifte omzetbelasting. Met de speciaal ontwikkelde app heb je de administratie met een tablet of telefoon altijd bij de hand.

Verkoop

Vanuit Yuki kun je verkoopfacturen opstellen en digitaal of per post versturen. Na versturen is de factuur gelijk verwerkt in de administratie. Door de automatische bankkoppeling worden de bankmutaties dagelijks ingelezen en wordt de debiteurenadministratie dus ook dagelijks bijgewerkt. Hierdoor heb je altijd inzicht in je openstaande posten en weet je precies of de betalingstermijn al is verstreken. Het versturen van een aanmaning vanuit Yuki is vervolgens zo geregeld.

Inkoop

De inkoopfacturen lever je aan per mail, scan of upload. Ontvang je nu al veel facturen digitaal dan kun je je leverancier vragen het mailadres van de administratie te gebruiken. De inkomende factuur komt dan rechtstreeks in de administratie terecht. Deze inkoopfacturen worden dagelijks door ons verwerkt. Na verwerking kun je vanuit het systeem de facturen betalen. Het enige wat je hoeft te doen is de openstaande posten selecteren en een betaalbestand aanmaken. Dit betaalbestand lees je in via internetbankieren en vervolgens zijn de crediteuren betaald.

Kas

Werk je veel met contant geld en heb je een kassasysteem, dan tel je deze periodiek. De omzetten, betalingen per pin, betalingen op rekening, afstortingen en eventuele betalingen kunnen worden ingevoerd in Kassatellen of een door ons voorbereid Excel-document. Na controle en akkoord wordt de kastelling automatisch doorgevoerd in de administratie. Zo is je kasboek volledig gedigitaliseerd en hoeft deze niet meer handmatig te worden verwerkt.

Bank

De bankkoppeling zorgt ervoor dat dagelijks de bankmutaties worden ingelezen in de administratie. Hierdoor heb je altijd zicht op je banksaldo’s en kun je eenvoudig nazoeken welke facturen bij de betalingen en ontvangsten horen.

Aangifte omzetbelasting

Tijdens de verwerking gedurende het kwartaal kun je de concept aangifte omzetbelasting bekijken en de voorlopige omzetbelastinglast inzien. Wij verzorgen de aangifte omzetbelasting en deze wordt opgeslagen in de administratie. Moet er omzetbelasting worden betaald dan komt deze terecht in de betaallijst en kun je deze betalen vanuit Yuki.

Bedrijfsresultaten

Door het continu bijwerken van de administratie heb je ook altijd een goed inzicht in de bedrijfsresultaten. Wij zorgen ervoor dat de afschrijvingen en eventuele loonkosten maandelijks zijn verwerkt . Vervolgens wordt in de financiële monitor per maand het bedrijfsresultaat, de bruto-marge en de verschillende bedrijfslasten weergegeven.

Hiermee heeft met Yuki boekhouden de volgende voordelen voor ondernemers:

  • Volledig digitaal. Papieren rompslomp is verleden tijd, je levert alles digitaal aan per mail, upload of scan.
  • Gemak van aanleveren. Je hebt altijd de mogelijkheid tot aanleveren door de verschillende aanleveropties in de Yuki postbus.
  • Tijdsbesparing. De administratie wordt een continu proces, hierdoor verlies je minder tijd aan het zoeken naar facturen of documenten en weet je altijd wat je nog moet aanleveren.
  • Altijd bij. Door het gebruik van Yuki heb je altijd inzage in de volledigheid, juistheid en tijdigheid van de boekhouding.
  • Gemak van communiceren. Er is sprake van duidelijke communicatie met ons omdat we de aangeleverde documenten als uitgangspunt gebruiken.
  • Nooit meer zelf boekhouden. Geen frustratie meer van het zelf boeken in een boekhoudpakket, maar alleen alle documenten digitaal aanleveren.
Henk Jan Schuurhuis

Henk Jan Schuurhuis

Accountant & Belastingadviseur

Bel: 06-37017109

Mail:

Whatsapp direct