VA Digitaal is de overkoepelende naam voor de verschillende onderdelen van onze digitale dienstverlening. Vechtdal Accountants gelooft erg in de kracht van automatisering. Al een aantal jaren is een trend zichtbaar van steeds verdergaande automatisering en digitalisering. Hier spelen wij op in met een selectie aan programma’s waarvan wij overtuigd zijn dat ze jou als ondernemer verder kunnen brengen. Bedrijfsprocessen kunnen met deze programma’s worden verbeterd, versneld, geautomatiseerd en geprofessionaliseerd.

Met VA digitaal maak je als ondernemer gebruik van de mogelijkheden op het gebied van automatisering. Dit levert tijd op en continu inzicht in de diverse processen binnen je bedrijf. In ons online platform bieden wij diverse online oplossingen voor de interne processen binnen je onderneming. Het kan hierbij gaan om het opstellen van offertes en facturen en/of de verwerking van je kas-, project-, voorraad- of loonadministratie. Door deze processen te optimaliseren en gebruik te maken van VA Digitaal bespaar je tijd en heb je altijd een actueel inzicht in je bedrijfssituatie.

Wil je intern de processen automatiseren en continu inzicht hebben in je bedrijfsvoering? Maak dan kennis met VA digitaal. Wij begeleiden je graag met de overstap!

Frank Welleweerd

Frank Welleweerd

Accountant

Bel: 06 - 22878765

Mail:

Met VA Digitaal ga je:

  • Van tijdrovende offertes en facturen in Word/Excel, naar professioneel uitziende offertes en facturen vanuit Yuki, WeFact, The next invoice of Akti.
  • Van per kwartaal ordners met inkoopfacturen, verkoopfacturen en bankmutaties aanleveren naar een continu proces van aanlevering met actuele cijfers in Yuki.
  • Van kasbladen uitschrijven naar automatisch te verwerken kasbladen in Excel of je kassa bijhouden in Kassatellen.
  • Van een tijdrovende en dure loonadministratie naar een overzichtelijke digitale plek waar je uren kunt invullen, contracten kunt opmaken en je meldingen krijgt over uit te voeren taken en te betalen loonheffing in Employes.
  • Van geen inzicht in je actuele voorraad naar een overzichtelijke voorraadpositie per artikel in Akti.
  • Van urenbriefjes naar een situatie waarin werknemers zelf hun uren per project of opdracht bijhouden in Akti.
  • Van een moeilijk en omslachtig inzicht in projectresultaten naar het overzichtelijk inzien van tijdbesteding, budgetten en realisatie per project met Akti.