Als adviseur hebben we dagelijks met diverse vraagstukken te maken. Dit kan gaan over personeel, fiscaliteit, rechtsvorm, het starten van een onderneming, groei van de onderneming, verkoop van de onderneming en overig advies.

Voor ons staat in een adviesvraagstuk altijd centraal wat de klant wil. Waarbij wij vervolgens vanuit onze ervaring brainstormen met de klant, wat is wenselijk? Is het haalbaar? Zijn er andere mogelijkheden? Zijn er risico’s? Waar liggen kansen?

Gezamenlijk komen we tot een bepaald doel waarbij dit vervolgens wordt gerealiseerd. Hierbij is het belangrijk dat er heldere afspraken worden gemaakt, zodat jij als ondernemer weet waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht.

Vechtdal Accountants richt zich zowel op de agrarische sector als het midden- en kleinbedrijf. Je adviesbehoefte is sterk afhankelijk van de fase waarin de onderneming zich bevindt. De basis van een goed advies is een goed klantencontact en een goede wisselwerking tussen jou als klant en wij als kantoor.

Hieronder vind je diverse onderdelen waarover je advies kunt krijgen.

Rob van Lenthe

Rob van Lenthe

Belastingadviseur

Bel: 06 - 14623197

Mail: