Het ManagementKompasSysteem

Klaar voor de start!

Weet jij als ondernemer wat de drie belangrijkste resultaatbepalers zijn van je onderneming? Met onze rendementsanalyse helpen we je om het antwoord te krijgen op deze vraag. Met de jaarcijfers en het aantal medewerkers werkzaam in de onderneming geven we inzicht in de invloed van de resultaatbepalers en het verbeterpotentieel van je bedrijf. Daarbij kijken we samen naar de impact van 2% tot 5% verbetering. Zo weet je hoeveel meer je zou kunnen verdienen op het moment dat je actief aan de slag gaat met de resultaatbepalers van je bedrijf.

 

Ben je benieuwd hoeveel meer winst je zou kunnen maken met je bedrijf? Neem dan contact met ons op voor het maken gratis eerste gesprek.

Henk Jan Schuurhuis

Henk Jan Schuurhuis

Accountant & Belastingadviseur

Bel: 06-37017109

Mail:

Whatsapp direct

“Uit onderzoek is gebleken dat de 20% best scorende bedrijven een 3x hoger resultaat behalen.”

Het vervolg! De weg naar verbetering.

Na de rendementsanalyse hebben we in beeld wat het verbeterpotentieel van je bedrijf is. In vier stappen ga je samen met een van onze adviseurs aan de slag met het maken van een jaarplan.

We werken toe naar een duidelijke resultaatdoelstelling en starten met het meten van de verschillende resultaatbepalers. Per dag, week en maand wordt duidelijk of de kosten van je onderneming kloppen met het gemaakte plan. Ook starten we met het meten van de capaciteit van je bedrijf en het volledig benutten er van. Daarnaast houden we in de gaten of de geplande commerciële norm per uur wordt gehaald. Samen werken we aan de verbetering van je bedrijfsprocessen en sturen we op de resultaatbepalers. We combineren jouw branche en bedrijfskennis met onze financiële en bedrijfsmatige kennis. Zo wordt tijdens de verschillende besprekingen met je adviseur duidelijk waar verbeteringen mogelijk zijn die de winstgevendheid vergroten en je dus helpen aan een beter inkomen en meer ruimte om te kunnen ondernemen. Dit geeft rust en inzicht voor jou als ondernemer en biedt de mogelijkheid om te starten met het halen van je ondernemingsdoelen.

Wil jij samen met ons werken aan:

  1. Het verbeteren van je resultaat
  2. Rust en inzicht voor jou als ondernemer
  3. Het behalen van je ondernemersdoelen

Neem dan contact met ons op voor een gratis eerste gesprek.

Vraag een gratis gesprek aan

Jouw gegevens

Bedrijfsgegevens

“Door het toepassen van Het MKS maak ik eenvoudig en efficiënt mijn offertes.”

“De actuele cijfers vanuit Yuki in combinatie met Het MKS houden me scherp.”

“We hebben samen mijn bedrijf doorgelicht met als resultaat inzicht in mijn kostprijs en een uitgebreid jaarplan voor mijn onderneming.”