Wij helpen je als adviseur om je levensdoelen af te stemmen op de financiële mogelijkheden.

In een inventarisatiegesprek behandelen we diverse onderwerpen binnen je financiële privé situatie. Heb je bijvoorbeeld wel nagedacht over wat er gebeurt wanneer je plotseling komt te overlijden? Is je gezin dan voorzien van voldoende inkomsten? En wat heb je te besteden tijdens je pensioen? Heb je daar wel iets voor geregeld? Dit zijn vragen om erachter te komen wat je doelen, wensen, dromen en angsten zijn.

Je inkomsten en uitgaven, nu en in de toekomst, bepalen de mogelijkheden om je doelen, wensen en dromen te bereiken. Je angsten zijn risico’s. Deze kunnen natuurlijk acceptabel zijn maar het kan ook zo zijn dat ze afgedekt moeten worden. Op basis van het inventarisatiegesprek verzoeken wij je om de benodigde informatie aan te leveren.

Rapportage

Het inventarisatiegesprek en de aangeleverde informatie vormen voor ons de basis van de financiële scan privé. Met deze gegevens gaan wij voor je aan de slag met een overzichtelijke rapportage van de financiële analyse als eindresultaat. Deze rapportage geeft een overzicht van alles wat goed gaat, maar bevat ook aandachtsgebieden binnen je financiële situatie. Wij sluiten de financiële analyse af met een passend advies. Dit alles helpt je bij de realisatie van je levensdoelen en het onderkennen en afdekken van je angsten en risico’s.

Henk Jan Schuurhuis

Henk Jan Schuurhuis

Accountant & Belastingadviseur

Bel: 06-37017109

Mail:

Whatsapp direct