Bij ondernemen hoort het bijhouden van een volledige en overzichtelijke administratie. Een juiste en tijdige verwerking is van essentieel belang om je onderneming te kunnen ‘sturen’. Je kunt de verwerking van je administratie volledig uitbesteden of de verwerking zelf doen.

Een goed ingerichte administratie is essentieel om tijdig de juiste informatie te krijgen. Wij helpen je graag om je administratie overzichtelijk in te richten.  Zo houd je je financiële bedrijfssituatie in beeld en creëer je een goede basis voor de fiscale aangiftes. De verwerking van je boekhouding kun je volledig aan ons uitbesteden of je kunt de administratie zelf verwerken. Als je de administratie zelf verwerkt heb je bij ons de mogelijkheid om gebruik te maken van een eigen administratiepakket of een door ons aangeboden online boekhoudsysteem.

Wij hebben ervaring met een groot aantal administratiepakketten en we kunnen je op een goede manier ondersteunen bij het maken van de juiste keuze.

Jan Tjerkstra

Jan Tjerkstra

Adviseur Agrarisch

Bel: 06 - 25247669

Mail:

Yuki

Boekhouden zonder zelf te boeken en altijd een actueel overzicht van de financiële cijfers van je onderneming. Yuki is een innovatief boekhoudplatform waaraan je alle administratieve taken op een slimme manier uitbesteed. De administratie wordt volledig digitaal aangeleverd. De aanlevering is een continu proces en de administratie wordt dagelijks door ons bijgewerkt. Hierdoor heb je altijd inzicht in de bedrijfsresultaten, liquiditeit, openstaande debiteuren en crediteuren en de aangifte omzetbelasting. Met de speciaal ontwikkelde app heb je alles met een tablet of telefoon altijd bij de hand.

Zie voor meer informatie: Yuki